Lyskær 1, 3. tv., 2730 Herlev

m² lyst kontor / Domicil til leje

Velkommen til 203 m² flotte og lyse kontorlokaler på 3. sal i Lyskær nr. 1, som er beliggende i en stor og præsentabel ejendom, der med sine store flotte facader har maksimal synlighed og giver god eksponering direkte ud til Ring 3.
Lejemålet er indrettet med storrumskontor, men vil egne sig godt til f.eks. større eller mindre kontorgrupper, med loungeområde eller lignende.Der er mulighed for at leje et tilstødende lokale, der kan benyttes til mødelokale/lukket kontor el.lign. Lejemålet er en del af kontorhotellet, men har som det eneste lejemål egen indgangsdør og eget tekøkken. Toilet-og badfaciliteter findes i kontorhotellet.

Lejemålet overtages nyistandsat

Fra ejendommen er der små 900 meter til Herlev Station, 50 meter til bussen, og når den kommende letbane er færdig, vil der også være 50 meter til denne. Til/fra kørslen til E47 er små 5 minutter væk.

Om Ejendommen
Som lejer i ejendommen får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med plads til 24 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen begge med AV udstyr.
Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.