ERHVERVSMÆGLER


Som erhvervsmægler kan vi hjælpe virksomheder inden for flere områder. Det kan være jeres lokaler er blevet for små, og I skal finde noget større, eller I skal downsize. Det kan også være I ejer jeres egne bygninger, og vil frigøre kapital ved at sælge dem og blive som lejere, eller I har brug for en vurdering til årsregnskabet.

Som erhvervsmægler tilbyder vi:

SALG

UDLEJNING

RÅDGIVNING

SØGEOPGAVER

VÆRDISÆTNING

MARKEDSLEJEVURDERING

DELTAGELSE I FORHANDLINGSMØDER

af alle typer fast ejendom, som er målrettet mod erhvervslivet og ejendomsinvestorer.

Vi er specielt stærke i Hovedstadsområdet, men løser opgaver i hele landet.

Vi har en alsidig- og flere års erfaringer som erhvervsmæglere, og kan derfor løfte små som store opgaver. Vi har et tæt samarbejde med vores omfattende netværk og kontakter, der agerer såvel lokalt som på landsplan, så vi kan holde os orienteret om, hvad der sker i markedet. Vi arbejder fokuseret og løsningsorienteret - naturligvis med den største diskretion og fokus på kunden.


Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og har herigennem de nødvendige forsikringer på plads, som en tryghed for jer.

Vi annoncerer bredt, og I finder os på sider med erhvervsejendomme, samt på både LinkedIn og Facebook.


Tag fat i os så tidlig i processen som muligt! Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende indledende samtale, hvor I kan fortælle om jeres situation og jeres behov og, hvor vi kan fortælle lidt mere om os og, hvordan vi kan hjælpe jer.


Vi ser frem til at høre fra jer.Kontakt

Vi kan kontaktes på:

Medarbejdere

Jakob Munk-Petersen

Ejendomsmægler

Julie From Jacobsen

Sagskoordinator