Ryttergårdsvej 116, st., 3520 Farum

120 m² super moderne kontor/klinik lejemål lige til at flytte ind med alt inklusiv!

Står I for at skulle etablere jeres virksomhed, så spring alt bøvlet og udgifterne over, og flyt direkte ind et super moderne kontor-/kliniklejemål med alt inklusiv, hvilket vil sige inkl. smagfuld og moderne kontorindretning, el, vand, varme, fibernet, alarm, aircondition, kopimaskine, professionel kaffemaskine, fitnessrum samt omklædnings- og badefaciliteter. Efter aftale kan I komme med kantinefrokostordning samt benytte stort mødelokale.

Såvel toilet og ejendommens pragtfulde kantine ligger nærmest lige uden for døren

Et eksklusivt og venligt udtryk skaber et behageligt og præsentabelt domicil for ejendommens beboere med fokus på lyse velfungerende arealer med optimalt indeklima, og som lige nu er indrettet 100 % til kontor formål men som også kan anvendes til klinik formål.

Lejemålet er beliggende i stueplan fordelt på meget stort og dejligt kontor samt mindre kontor/mødelokale ideelt til 4-6 personer.
Ejendommen er opført i 2003 i området ved Farum Park med FC Nordsjællands hjemmebane og Farum Tennisklub.

Om Erhverv i Furesø Kommune
Furesø Kommune placerer sig for 8. år i træk som den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland. Det opnås blandt andet igennem et tæt samarbejde med virksomhederne som foregår via de to erhvervsforeninger Furesø Industri og Furesø Erhvervsforening.

Men også Furesø Kommunes centrale placering nær motorvejsnettet, hvilket giver en stærk infrastruktur med adgang til hele Danmark. Hillerødmotorvejens placering med kort afstand til København. Bus- og S-togforbindelserne kører til og fra alle byer, og den anlagte supercykelsti løber igennem de to største byer, Farum og Værløse.

Derudover er Furesø Kommune en klimakommune, med et ønske om at være helt CO2-neutrale i 2050, med mindst 2% reduktion af CO2 pr. år for den kommunale virksomhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.