Kirke Værløsevej 40, 2., 3500 Værløse

I Ikonisk bygning i Værløse udlejes 400 kvm New Yorker lejemål på 2. sal

På hjørnet af Kirke Værløsevej og Ny Vestergårdsvej i Værløse ligger denne ikoniske ejendom med fantastisk lysindfald og udsigt over Søndersøkvarteret og Søndersø.

På ejendommens 2. sal finder du lejemålets 400 kvm i New Yorker stile, som kan indrettes efter lejers ønske og behov.Lige nu er lejemålet uistandsat/råt, men skal sættes i stand og moderniseres, hvilket vil ske i samråd med lejer

Ejendommen har kombineret vareelevator, og er derfor velegnet til alle former for liberalt erhverv, kreative virksomheder, showroom, lettere produktion, lager eller som kontordomicil.

Om Erhverv i Furesø Kommune
Furesø Kommune placerer sig for 8. år i træk som den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland. Det opnås blandt andet igennem et tæt samarbejde med virksomhederne som foregår via de to erhvervsforeninger Furesø Industri og Furesø Erhvervsforening.

Men også Furesø Kommunes centrale placering nær motorvejsnettet, hvilket giver en stærk infrastruktur med adgang til hele Danmark. Hillerødmotorvejens placering med kort afstand til København. Bus- og S-togforbindelserne kører til og fra alle byer, og den anlagte supercykelsti løber igennem de to største byer, Farum og Værløse.

Derudover er Furesø Kommune en klimakommune, med et ønske om at være helt CO2-neutrale i 2050, med mindst 2% reduktion af CO2 pr. år for den kommunale virksomhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.