Gammelgårdsvej 98, 1., 3520 Farum

Indflytningsklart fuld møbleret kontor på 230 lyse og imødekommende kvm med egen separat indgang

I en præsentabel ejendom med en attraktiv central beliggenhed i Farum Erhvervspark udlejes dette lejemål med gode adgangsforhold både via Hillerødmotorvejen samt bus og S-tog. Moderne installationer etableret med fibernet, led belysning, ventilation mv. der sikrer et godt indeklima.


Kontorlejemålet har egen parkering lige ude foran egen indgang. Lejemålet tager sig godt ud med præsentabel indgang samt trappe op til 1. sal med godt lysindfald. 1. salen er indrettet med reception, mødelokale, storrumskontor samt stillerum/kontor, depot og køkken/alrum, men dette kan ændres efter kundens ønske og behov. Derudover er der toilet og badefaciliteter.


Lejemålet er indflytningsklar og leveres med pæne og præsentable kontormøbler, mødebord og reoler.


Om Erhverv i Furesø Kommune
Furesø Kommune placerer sig for 8. år i træk som den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland. Det opnås blandt andet igennem et tæt samarbejde med virksomhederne som foregår via de to erhvervsforeninger Furesø Industri og Furesø Erhvervsforening.

Men også Furesø Kommunes centrale placering nær motorvejsnettet, hvilket giver en stærk infrastruktur med adgang til hele Danmark. Hillerødmotorvejens placering med kort afstand til København. Bus- og S-togforbindelserne kører til og fra alle byer, og den anlagte supercykelsti løber igennem de to største byer, Farum og Værløse.

Derudover er Furesø Kommune en klimakommune, med et ønske om at være helt CO2-neutrale i 2050, med mindst 2% reduktion af CO2 pr. år for den kommunale virksomhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.