Lyskær 3C, 4. tv., 2730 Herlev

307 m² lyst kontor / Domicil til leje

Velkommen til 307 m² flotte og lyse kontorlokaler på 4. sal i Lyskær nr. 3C, som er beliggende i en stor og præsentabel ejendom, der med sine store flotte facader har maksimal synlighed og giver god eksponering direkte ud til Ring 3.
Lejemålet er beliggende på 4. etage, og har derfor både en skøn udsigt, og et dejligt lysindfald.

Lejemålet er indrettet med storrumskontor, cellekontorer samt print- og serverrum m.v. Fællesskabet her et fælles indbydende tekøkken, garderobe og toiletfaciliteter.

Lejemålet overtages nyistandsat og indrettes efter lejers ønsker og behov.
Fra ejendommen er der små 900 meter til Herlev Station, 50 meter til bussen, og når den kommende letbane er færdig, vil der også være 50 meter til denne. Til/fra kørslen til E47 er små 5 minutter væk.

Om Ejendommen
Som lejer i ejendommen får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med plads til 24 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen begge med AV udstyr.
Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Til lejemålet hører 5 parkeringspladser med. Derudover er der mulighed for leje af ekstra parkeringspladser. Der er også mulighed for leje af pladser med ladestandere til el

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.