Møllebovej 7, 2640 Hedehusene

Virkelig velholdt villa i børnevenligt område

Velkommen til Møllebovej 7, en rigtig dejlig rødstensmuret villa fra 1959 centralt beliggende i et roligt og stille villakvarter, med nem adgang til skole, daginstitutioner, fritidsordninger, indkøb, stationen og meget mere. Alt er lige inden for rækkevidde.

Villaen er i et plan og rigtig godt indrettet med entré med vindfang og adgang til nyere istandsat bryggeres, bl.a. centralvarmen fra fjernvarmen styres. Fra vindfang kommer du ind lækkert åbent lyst køkken, der er villaens centrale knudepunkt mellem sove- og opholdsafdeling. Opholdsafdelingen rummer en dejlig lys vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse og forhaven. Er I en stor familie, kan vinklen i stuen nemt inddrages til et ekstra værelse, ellers anvendes den i dag som spisestue.

Soveafdelingen tager sit udgangspunkt i køkkenet, hvor du fra en bred fordelingsgang har adgang til tre store og regulære soveværelser. For enden af fordelingsgangen finder du villaens lyse badeværelse med brus.

Mod vejen er ejendommens forhave og sydvendte terrasse samt en bred indkørsel til to biler samt praktisk carport og redskabsskur. Selve huset ligger trukket frem på den 760 m2 store grund, så baghaven er en stor dejlig græsplæne, som indbyder til alle slags aktiviteter for hele familien.

Møllebovej 7 er virkelig et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.