Thøger Larsens Alle 51, 2750 Ballerup

Velkommen til Thøger Larsens Allé 54, en pragtfuld Liebhaverejendom med nok den bedste beliggenhed i Digterkvarteret, med direkte adgang til skoven og lille sø i baghaven.
Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering fra kælder til kvist inden for de seneste fem år, og fremstår i dag totalistandsat og moderne. Der er ikke blevet sparet på detaljerne og boligen er et overflødighedshorn af lækkerier: Lyst Vordingborgkøkken med Anthrazit vask, Blanco Culinaarmatur og en Qooker, Induktionskogeplader, to ovne med blandt andet damp- og mikrofunktion. Og det var bare køkkenet.

Over alt i huset er der lavet nyt El med LED lys med lysdæmper på alle værelser, som naturligvis har eget internetstik. Overalt i huset er der nye vinduer og døre samt nyt gulv i Tarkett-plank i eg. Og det stopper ikke her.
Alle disse herligheder fordeler sig på stueplan og kælderplan:
Stueplan: forældresoveværelse, to børneværelser, badeværelse med brus, dagligstue samt køkken alrum.
Kælderplan: Gildesal som pt. er indrettet som tv-stue, stort disponibelt rum, badeværelse med brus og kar samt teknikrum. Kælderen har separat indgang.

Ejendommen fortjener ikke yderligere beskrivelse men skal simpelthen opleves!

Området:
Thøger Larsens Allé ligger i den nordlige del af Digterkvarteret, der er et eftertragtet roligt villakvarter, hvor der er kort afstand til næsten alt. Der er få hundrede meter til den lokale Rema 1000, og har du brug for specialforretninger, delikatesser, biograf m.m. så ligger Ballerup Centeret kun 5 minutter væk på cykel, hvor du også finder S-toget til København og Frederikssund. Er du ikke til offentlig transport, så er du hurtig på motorring 4. Er du til naturoplevelser, så har du Hareskoven få minutter væk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.