Skodsborgparken 44, 1. tv., 2942 Skodsborg

I smørhullet mellem skov og strand ligger Skodsborgparken med panoramaudsigt ud over Øresund, Hven og de Svenske kyster.
Skodsborgparken ligger skønt imellem Øresund og de store skovområder Jægersborg Hegn og Dyrehaven der strækker sig helt ind til Charlottenlund. Der er få hundrede meter til Skodsborg Station og dermed hurtigt og let transport til byen.
Skodsborgparken byder på fine p-forhold (der kan også lejes en plads i p-kælder), cykelkælder, fælles vaskeri, chiplås, eget depotrum i stueetagen og ikke mindst yderst velpassede og præsentable fællesarealer og en dejlig privat badestrand med låge fra Strandvejen lige overfor bebyggelsen. alt bærer præg af, at det er en velfungerende og veldrevet ejerforening. Til at passe ejendommens flotte arealer er en fastansat vicevært.
Lejligheden er beliggende på 1. sal og de 82 kvm er fordelt på: entré med garderobe, med adgang til både køkken og stue. Dejligt hvidt spisekøkken med skøn udsigt over Øresund og åbning til stor lys stue, hvor hele endevæggen er et stor vinduesparti og med den fantastiske udsigt over Øresund, der drager enhver besøgende mod altanen. Fra en lille mellemgang er der adgang til et dejligt walk-in med plads til skabe, pænt gæstetoilet, pænt hvidt badeværelse med bruseniche og skabe samt egen vaskemaskine. Videre af mellemgangen kommer man ind i et større soveværelse med vestvendt altan og med udsigt til skoven. Lejligheden fremtræder velholdt med flotte parketgulve.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.