Smidstrupvang 7, 2950 Vedbæk

SJÆLDENT UDBUDT BYGGEMULIGHED PÅ EN 2.675 M2 STOR GRUND FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ I DET SKØNNE VEDBÆK

Velkommen til Smidstrupvang - en lille lukket villavej i Vedbæk gemt væk fra alfarvej. Ejendommen ligger som det sidste hus på vejen, med åbne marker, natur og dyreliv som den ene nabo.

På grundens 2.675 m2 kvm ligger en villa, der ikke repræsenterer nogen værdi på grund af en omfattende vandskade, hvorfor ejendommen sælges som villa til nedrivning. Men selve grunden derimod repræsentere en stor værdi, med en flot parklignende vestvendt have med en stor central græsplæne omkranset af træer og buske, som indbyder til en opførelse af en fantastisk stor og flot villa. Ejendommen har en lille ejendomsskat, og det er vel også værd at tage med.


Ejendommen ligger midt mellem de to kystbyer Vedbæk og Rungsted, hvor Vedbæk med sin havn og sine forretninger ligger mod Syd, og Rungsted med Rungsted havn og de lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser ligger mod Nord.

Der er 2 kilometer til Rungsted Privatskole, indkøbsmuligheder, Kystbanetoget til København og Lufthavnen og naturligvis Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.

Information om udstykningsmuligheder, byggeretningslinier etc., fremgår af salgsopstillingen, som kan rekvireres på hjemmesiden eller kontakt ansvarlige ejendomsmægler Jakob Munk-Petersen på: 61273687

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.